15 ani

Iată că poți face vechime, chiar și la a doua căsătorie. Totul este să ai destulă răbdare, sănătate și-un strop de noroc.

N-o să încep cu declarații siropoase, nu este felul meu de a fi și ar suna fals. Dar vreau să-ți mulțumesc ție, soțul meu, că mă lași să fiu eu însămi, nu trebuie să mă prefac a fi ceea ce nu sunt, că ești alături de mine și mă sprijini în toate proiectele, cu toate că uneori ție ți se par nerealizabile, nefolositoare sau de-a dreptul utopice.

Am demonstrat până acum că facem împreună cea mai tare echipă, că putem munci cot la cot, putem cutreiera munții și nu ne plictisim niciodată.

Chiar zilele trecute mi-ai zis că nu te plictisești niciodată cu mine, dar contextul era că aveam impresia (din nou) că mi-am pierdut telefonul. Sunt maestră în a pierde lucruri, dar și în a le găsi, așa că, viața e mai frumoasă presărată din când în când cu niscaiva palpitații.

În această zi, îmi doresc ca următorii ani să ne aducă sănătate, mai mulți nepoți și o viață plină, la fel ca până acum.

HPIM3345

La mulți ani!

Manuela Sanda Băcăoanu

 

 

6 gânduri despre „15 ani

Lasă un comentariu