Imaginație și creativitate pentru casa ta de vis

Oau! Un subiect mai palpitant nici că se putea găsi pentru inimioara mea, ce tresaltă de câte ori e vorba despre a-mi face casa şi implicit viaţa mai frumoasă. Dacă cineva mă întreabă unde prefer să-mi petrec timpul liber, la Mall sau la un magazin de decoraţiuni interioare, răspunsul meu merge întotdeauna către varianta numărul doi. Pur şi simplu mă pasionează să aleg perdele, covoare, iar dacă trebuie să fac o renovare mai amplă, a schimba parchetul este una dintre opţiunile mele favorite.

Îmi plac lucrurile cu parfum de vechi, dar care au utilitate în timpurile pe care le trăim. „Viaţa se trăieşte în prezent!”, iar acesta ar putea fi motto-ul magazinului Diego, magazin care de fiecare dată când îi trec pragul mă surprinde şi mă fascinează, mă face să alerg cu imaginaţia dincolo de hotare peste care nu credeam că voi putea trece.

Pot petrece ore în şir printre rafturile cu gust aranjate, mă simt ca-ntr-o mare familie, în care pot pune câte întrebări am chef, cu siguranţa că voi primi un răspuns competent. Chiar la intrare mi se oferă o cafea, (http://diego-romania.ro/servicii) .am senzaţia că sunt în vizită la rude, nu într-un magazin de unde mă voi aproviziona cu cele necesare aducerii la îndeplinire a marii mele dorinţe, şi anume amenajarea căsuţei mele de vis.

Întâmplarea face să fiu chiar în mijlocul unei renovări, aşa că cele despre care scriu să nu fie pură ficţiune. Am nevoie de parchet laminat, ceva luminos, rezistent şi cu un preţ accesibil, pentru a mă încadra în buget. Tot magazinul Diego mă scoate din încurcătură, voi alege parchetul din marca Woodstep, este exact ce-mi doresc.

diego4

Am pus aici şi o poză, în caz că doriţi şi voi să cumpăraţi parchet, să vă fie mai uşoară alegerea.

Am două ferestre mari, aşa că voi avea nevoie şi de perdele, draperii şi galerii pentru a le putea fixa. Alegerea perdelelor este favorita mea, trec în revistă sutele de modele expuse, apoi o iau de la capăt, este foarte greu să te hotărăşti atunci când ai atât de multe posibilităţi. Îmi plac perdelele clasice, poate cu o mică broderie, întotdeauna adaugă un plus de farmec locuinţei, cât despre draperii, acestea trebuie să fie groase, să aibă ţinută, iar o culoare caldă, cum ar fi un bej, un cărămiziu, care să se asorteze cu restul mobilei şi neapărat cu covorul. (http://diego-romania.ro/covor). Voi lăsa draperiile şi covoarele la tivit, acest serviciu se oferă gratuit la Diego, aşa voi avea mai mult timp pentru mine, nu va trebui să stau aplecată asupra maşinii de cusut, care în ultimul timp cam face grevă, tuşeşte, rupe aţa şi smâceşte, cred că vrea să iasă la pensie.

Uite, sunt şi covoare pentru copii,http://diego-romania.ro/covor/covoare-pentru-copii, n-ar fi rău să mă gândesc şi la un covor de acest fel, mai ales că nu se ştie când un nepoţel sau nepoţică va poposi în familia noastră şi aş vrea să se simtă cât mai bine la bunici.

Pe masa din colţ, voi aşeza o faţă de masă absolut superbă, ce se va asorta perfect cu un candelabru pictat cu floarea soarelui, pe care l-am achiziţionat acum doi ani, tot de la Diego. Încet-încet, casa mea începe să arate ca-n visele mele cele mai îndrăzneţe, iar asta fără a colinda tot oraşul şi a pierde timpul prin mai multe magazine. Am găsit totul aici, aşa că am făcut economie    şi de timp şi de bani. Abia aştept ca tot ceea ce am cumpărat să ajungă acasă, pentru a mă putea bucura cu adevărat de un cămin cald, primitor şi confortabil.

Acum e primăvară, fiecare dintre noi îşi doreşte o înnoire cât de mică, măcar un covoraş de baie, o veioză sau o vază, poate că cea veche s-a spart în capul cuiva. Doamnelor, decât să vă schimbaţi bărbatul, mai bine aduceţi-l la Diego, se va schimba singur când va vedea câte minunăţii îl aşteaptă!

Am scris acest articol pentru concursul Spring SuperBlog 2016.

Manuela Sanda Băcăoanu, o moaţă din Munţii Apuseni.

Un gând despre „Imaginație și creativitate pentru casa ta de vis

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Imaginație și creativitate pentru casa ta de vis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s