Terapia Bowen, jos pălăria

De multe ori rezultatele terapiei pe care o practic din 2009 m-au umplut de mirare, văzând cum acţionează în mod oarecum miraculos, readucându-le oamenilor starea de sănătate.

Zilele acestea am avut prilejul să constat binefacerile terapiei Bowen chiar pe pielea mea, mai precis, pe spinarea mea. În weekend am fost la un ştrand cu ape termale, dar, fiind destul de cald am mai ieşit şi pe afară, pentru o plimbare în şlapi şi halat. S-ar părea că vremea a fost înşelătoare, fiindcă peste două zile, m-am trezit cu o durere în zona lombară că abia mai puteam respira. Urcatul scărilor mergea cum mergea, dar coborâtul era un adevărat chin.

Sunt o persoană foarte activă, am fost foarte rar bolnavă, aşa că starea în care mă aflam era una extrem de neplăcută şi neobişnuită pentru mine.

La birou a fost cum a fost, dar după masă trebuia să merg acasă la pacienţii care nu au posibilitatea să vină la cabinet. Soţul meu mă „încuraja” să stau acasă, în pat, dar eu am stat în pat doar cât să-mi fac o şedinţă  Bowen, apoi am plecat la datorie. Nu-mi place să-i dezamăgesc pe cei care cred în mine.

Spatele era deja mai bine, aşa că am reuşit să mai fac şi vreo 10 mii de paşi pe jos…

A doua zi dimineaţa, am constatat că problema mea s-a rezolvat în proporţie de 80%, nu-mi venea să cred cât de bine a funcţionat tratamentul!

Sfatul meu pentru tine, cititorule, este să apelezi cu încredere la această terapie,         FUNCŢIONEAZĂ!

Manuela Sanda Băcăoanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s