Urare de Anul Nou

Dragii mei,

Acum, în prag de An Nou, vreau să vă mulţumesc din suflet tuturor celor care v-aţi oprit asupra gândurilor mele trimise eterului, vreau să vă mulţumesc şi celor ce mi-aţi trimis mesaje minunate de Crăciun,( eu nefiind o SMS-istă pasionată, nu am trimis mesaje pe telefon).

În anul care abia se naşte îmi doresc să devin mai bună, să pot împrăştia iubire în jurul meu, să devin acea fiinţă umană care cei din jur se aşteaptă să fiu, şi, nu în ultimul rând, să fiu sănătoasă, frumoasă şi fericită la maximum,iar toate aceste lucruri vi le doresc şi vouă, din inima mea cea mare de moaţă.

Înainte ca anul vechi să se încheie, vreau să mulţumesc Cerului pentru toate oportunităţile pe care mi le-a oferit în acest an, pentru toate bucuriile, nervii şi deznădejdea care m-au cuprins uneori, dar pe care m-a ajutat să le depăşesc cu brio.

Cum nimic nu-i veşnic, va trece şi această clipă unică ce marchează hotarul dintre ani, dar vă reamintesc să nu uitaţi ca, exact în acel moment magic, să vă gândiţi ( nu ştiu de ce se zice „să-ţi pui” o dorinţă, unde o pui, în cui?) la cea mai arzătoare dorinţă a voastră, ceea ce credeţi că e cel mai important să se întâmple în 2016, şi, vă dau cuvântul meu, cu siguranţă se va împlini. Acuma sper că nu vă gândiţi să plecaţi pe Lună sau pe Marte, această clipă nu e chiar atât de puternică. Sau… cine ştie?

Cu un

„LA MULŢI ANI!”

din tot sufletul, îmi iau „La revedere” de la voi, până anul viitor.

IMG_2254

Manuela Sanda Băcăoanu, o moaţă din Munţii Apuseni

Dacă ţi-a plăcut articolul, te rog să-i dai SHARE. Dacă nu,… nu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s