Timișoara, m-ai uimit!

Știu că Timișoara este supranumit orașul florilor,… bla, bla…dar săptămâna trecută, când l-am vizitat cu ocazia lasării de carte, am rămas extraordinar de plăcut surprinsă de frumusețea  lui. E frumos  nu numai ca arhitectură, dar vegetația bogată care te împresoară oriunde te-ai afla, îl înnobilează și-l așază la loc de cinste printre orașele țării și ale Europei. Chiar îmi vine să spun, cu mâna pe inimă: ”Timișoara, te iubesc!”

Vreau să le mulțumesc celor ce au venit la lansarea cărților mele, cu toată mediatizarea aproape inexistentă și întâmplărilor de tot felul care păreau că se opun voinței noastre. Până la urmă, a fost o întâlnire de suflet, ne-am simțit bine, (cel puțin eu) iar acesta este lucrul care contează cel mai mult.

M-am întors la Cluj îmbogățită sufletește și mândră să fiu româncă, într-o țară ce are un oraș pe nume Timișoara.

Voi atașa și poze, numai să le pot descărca din aparat, nu știu de ce, dar face figuri. probabil, pozele vor fi direct pe FB.

Vă doresc din tot sufletul să ajungeți în ”Orașul de pe Bega”, așa cum se exprimă comentatorii de fotbal, nu veți regreta nicio secundă!

Manuela Sanda Băcăoanu, o moață din Munții Apuseni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s