1 Martie, cu noroc!

Tocmai când răsuflam uşuraţi cu gândul la primăvara apropiată, iată că iarna a venit iar peste noi, cu o nouă şi îngheţată suflare. nerămânându-ne decât să suflăm în pumni şi să mai rezistăm câteva zile, să  nu mai privim termometrul care arată -16 grade Celsius, temperatură care este aievea, în atmosferă, nu „în termometre”, cum spun fetele  de la meteo. (Busu nu se pune)

Important este ca în suflete să avem destulă căldură, încât să trecem cu bine peste această mini iarnă venită în primăvară, cea mai grozavă iarnă din… această iarnă.

Parcă într-o ţară în care toate merg cu susul în jos, anotimpurile au luat-o şi ele pe acelaşi drum.

Oricare ar fi temperatura de afară, eu vă doresc să aveţi o primăvară minunată, cu puzderie de ghiocei şi cu braţe calde în jurul gâtului, care să vă facă să uitaţi de frig  şi de iarna ce nu se dă dusă. Să aveţi „Babe” frumoase şi „Moşi” drăgăstoşi!

Aşa arată Clujul astăzi. Târgul de primăvară arată ca şi Târgul de Crăciun, acela de Crăciun arăta ca şi cel de primăvară… Hmm!

 

Vă aştept la întâlnirea de la Librăria Eminescu din Bucureşti, în data de 15 martie, la ora 17.30. Să sperăm că iarna îşi va lua tălpăşiţa până atunci.

Manuela Sanda Băcăoanu, o moaţă din Munţii Apuseni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s