Sindromul ”MONK”

Cred că toată lumea îl cunoaște pe simpaticul, genialul detectiv Monk, care rezolvă cazuri de crimă pe care nimeni altcineva nu e în stare să le dea de capăt. Tocmai se dă un episod în care orașul San Francisco e blocat de o grevă a gunoierilor, sacii cu resturi de toate felurile ajungând să ocupe toate străzile.

Situația mi se pare puțin similară cu ceea ce trăim noi acum, nu suntem blocați în case de gunoaie, ne ține înăuntru spaima de un alt fel de gunoi, unul care ar putea să ne îmbolnăvească și chiar să ne răpească viața.

Dar e clar că ne-am îmbolnăvit deja de boala lui Monk, care nu suportă să fie atins de alte persoane și se spală pe mâini de o sută de ori pe zi.

Zilnic suntem bombardați de vești cutremurătoare, împănate cu altele, care ne sfătuiesc ce să facem ca să nu ne infectăm sau în caz că am fost infectați.

Mi-aș dori ca domnul Monk să poată ieși din televizor și să ne scape de dușmanul care ne pândește după nu se știe care colț.

Până atunci însă, nu avem altceva mai bun de făcut decât să ne spălăm pe mâini asemeni lui și să stăm în casă, așteptând o minune.

Manuela Sanda Băcăoanu, o moață din România

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s