3 MARTIE – ZIUA SCRIITORILOR

În fiecare zi, e ziua cuiva, sau a ceva. Este bine să sărbătorim, asta ne face mai umani. Sincer, eu ştiam doar că azi e ziua lui Iliescu. Nu e vina lui însă, dacă s-a născut de ziua scriitorilor.

Nu am ambiţia şi curajul de a mă autointitula „scriitoare”, cu toate că am două cărţi publicate, una la editură şi una aproape gata, în sertar. Numai cititorii au dreptul de a ne da aceste titluri „nobiliare” şi n-o spun cu ironie, ci cu speranţa şi dorinţa unui om de a fi înnobilat de bucuria pe care o oferă semenilor săi, prin cuvintele care i-au ieşit din suflet, plecând pe drumul atât de bătătorit al literaturii.

Cel mai mare judecător este însă TIMPUL, el va hotărî dacă cineva este scriitor cu adevărat, sau doar autorul unor gânduri dezlânate, înşirate pe hârtie.

Deoarece trăim în ritmul alert al secolului al XXI-lea şi nu vreau să abuzez de bunăvoinţa dumneavoastră, doresc doar să spun din inimă: LA MULŢI ANI ŞI MULTE CREAŢII DE VALOARE!, tuturor celor care încearcă să spună ceva prin intermediul scrisului.

Manuela Sanda Băcăoanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s