Vai, ce bine ne distrăm!

Dragă Gina,

Te bombardez cu emailuri mai nou, dar n-am încotro, am o veste mare să-ţi dau. Probabil ai citit epistolele mele în care-ţi povesteam despre călătoria noastră la Bucureşti şi despre felul în care am găsit flori pentru nuntă. Ei bine, despre nuntă o să-ţi povestesc cu alt prilej, dar vreau neapărat să-ţi spun că am găsit un loc nemaipomenit , numai bun pentru evenimentul de afaceri al firmei, ştiu că încă nimeni nu era hotărât şi nici ideile nu abundau în această privinţă.

Voiam să mai petrecem o noapte în Bucureşti, aşa că am făcut rezervare la hotel Golden Tulip Times.

Este un hotel foarte modern, cu o arhitectură care te atrage ca un magnet. Am rămas foarte plăcut impresionată de tot confortul şi facilităţile oferite aici, aşa că mă gândesc să-l recomand ca şi gazdă a evenimentului firmei noastre.

Ştiu că toată lumea îşi doreşte ca întâlnirea aceasta să fie memorabilă, iar eu sunt sigură că aici vom avea toate cele necesare pentru a ne simţi ceva mai importanţi şi mai plini de putere decât suntem în mod normal, iar invitaţii noştri din Japonia vor fi mulţumiţi de evenimentul organizat la acest hotel.

Una dintre facilităţi este şi faptul că oaspeţii vor fi transferaţi de la aeroport la hotel, dacă dorim acest lucru, scutindu-ne de o altă bătaie de cap.

La Centrul de evenimente sunt mai multe posibilităţi de a alege între mai multe săli de conferinţe, fiecare cu specificul şi panorama ei, vom privi Bucureştiul de la etajul 9, aşa că, atunci când ne plictisim, putem arunca o privire pe geam. (Sper că ştii de glumă!)

imagepanorama_1_0cupola

Pentru pauzele binemeritate din timpul conferinţei, putem savura o cafea la Café Times, cafeneaua hotelului, unde putem lua şi micul dejun.

promo_block_2.jpg

Mă gândesc că ar fi bine ca, după conferinţă, să luăm masa în restaurantul hotelului,  „Good Old Times”, care, cu toate că te trimite cu gândul la trecut, este unul modern şi cu un meniu bogat şi rafinat, unde precis va fi ceva pe placul oaspeţilor noştri.

Large promo 2.jpg

Să vezi, suntem foarte aproape de mai multe atracţii bucureştene, să-ţi spun doar câteva: Palatul Parlamentului, Centrul Istoric, Mall-ul, Muzeul Satului. Putem merge să le vizităm pe jos, sau putem face un tur al oraşului, organizat chiar de către hotel.

Ce zici, oare şefii vor fi de acord cu locaţia evenimentului aleasă de mine?

Mai stăm o zi în Bucureşti, dar rezervarea se poate face foarte bine şi online. Ar fi bine să ne grăbim, agenda hotelului este deja foarte plină, poate totuşi se va găsi şi pentru noi o dată potrivită, şi care să-i mulţumească pe cei mai mulţi dintre participanţi.

Am scris acest articol pentru Spring SuperBlog 2016.

Manuela Sanda Băcăoanu, o moaţă din Munţii Apuseni

Un gând despre „Vai, ce bine ne distrăm!

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 11. Rețeta unui eveniment de afaceri reușit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s