Ziua Arieșului – În vizită la primării

Azi a fost ziua cea mare, ziua în care, împreună cu d-l Constantin Sicoe, președintele filialei Cluj a Societății  Culturale ”Avram Iancu”, am făcut un tur de forță, vizitând toate primăriile, de la Turda, până la Arieșeni

Ziua se arăta frumoasă, soarele strălucea vesel pe cer, dar noi nu aveam habar dacă vom fi primiți cu pâine și sare, sau vom primi un șut în fund, pentru a face un mai rapid pas înainte…

Spre mulțumirea noastră, chiar și acolo unde la început am întâmpinat un pic de reticență, în final, domnii primari ne-au dat toate asigurările că se vor implica în acțiunea de curățare a Văii Arieșului, vor face tot posibilul pentru ca totul să decurgă ”ca la carte”, unii bazându-se și pe școlile de pe raza localității, alții doar pe forțele proprii.

Chiar nu are nicio importanță modul în care va decurge acțiunea, important este că bulgărele a pornit la vale, acum urmează doar să devină tot mai mare, până la maximum posibil.

Ziua de 7 octombrie 2017 sper să fie una ce va rămâne în istoria locală, să fie ziua în care moții au ieșit cu mic, cu mare, pentru a face curățenie și, mai ales, să fie ziua în care vor învăța că aruncatul gunoiului lângă râu sau lângă afluenții acestuia, este un obicei pe care trebuie să-l uite.

Le mulțumesc domnilor primari și viceprimari pentru faptul că dau dovadă de spirit civic și le urez succes și inspirație în modul în care vor conduce, fiecare pe teritoriul propriu, acțiunea din 7 octombrie.

Ca să vedeți cât de frumoasă este valea noastră, mai atașez niște fotografii:

Vă așteptăm cu drag, la Ziua Arieșului!

Manuela Sanda Băcăoanu, o moață din Munții Apuseni

4 gânduri despre „Ziua Arieșului – În vizită la primării

 1. Silvia Geangalau

  URAAAAA! BRAVO ! D-na Manuela, sunteți deja învingătoare orice se va întâmpla mai departe! Sunteți un exemplu pentru a demonstra ca dacă vrei ceva cu adevărat, poți! Trebuie doar sa pui suflet!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Mihaela

  Felicitări! Ați făcut un lucru măreț, pe care nimeni nu a avut curajul și inițiativa să îl facă până acum! Doamne ajuta să se implice cât mai mulți oameni, si să învățăm ceva din asta!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. manuelasanda Autor post

  ”Măret” e foarte mult spus, am avut norocul să ajung la sufletul unor oameni buni, care mă ajută din toate puterile. Da, va fi minunat să fim cât mai mulți, să vuiască Valea Arieșului de chiotele frumosilor oameni ce vor participa la actiunea de ecologizare.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s