Întâlnirea de la Lupşa

Cred că vă sunt datoare cu nişte informaţii despre întâlnirea membrilor Societăţii Avram Iancu de la Lupşa, din data de 11.02.2018. Nu am scris nimic până acum, fiindcă am tot aşteptat să primesc nişte poze, cum nu le-am primit, voi scrie totuşi câteva rânduri, urmând să le ataşez ulterior, în momentul în care le voi primi.

Pot spune că a fost o întâlnire plină de emoţie, am cântat Marşul lui Iancu şi Imnul Societăţii Avram Iancu, am primit noi membri şi ne-am făcut planuri de viitor.

Pentru că aveam o datorie faţă de harnicele gospodine care au făcut plăcinte la „Festivalul Plăcintelor”, le-am felicitat, oferindu-le diplome şi flori.

Deoarece suntem în anul Centenarului  Marii Uniri, am hotărât ca, lupşenii de azi, să nu se lase mai prejos decât lupşenii de acum un veac, vrem să reedităm istoria cu steagul făcut în trei zile de către harnicele femei din Lupşa.

Societatea Avram Iancu – filiala Lupşa se va mobiliza, împreună cu toţi locuitorii comunei, care vor să participe la această acţiune.

Să le arătăm tuturor că putem face lucruri împreună, cu toţii, fără „bisericuţe”, partide, sau mai ştiu eu ce alte dezbinări. Împărţim aceeaşi vatră de sat, deci să uităm de „unii” şi „alţii”, să fim cu toţii „NOI”, cetăţenii unei comune moderne, care are ceva de spus şi de oferit pe frumoasa vale a milenarului Arieş.

Să aveţi o zi plină de bucurii!

Manuela Sanda Băcăoanu, o moaţă din Munţii Apuseni

Iacă au venit și pozele. Îmi pare rău că nu se vede toată lumea, dar… acestea le-am primit, așa că nu pot face nazuri. Mi se pare totuși aiurea că eu apar peste tot, nu aceasta era intenția mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s