Valea Arieşului vrea să fie Camino de Santiago

Se tot vorbeşte că România va fi punct de plecare pentru pelerinajul ce multora dintre noi ne-a schimbat viaţa, şi anume Drumul lui Iacob, care are ca şi punct terminus Santigo de Compostela, în Spania.

Dacă încă nu s-a luat o hotărâre despre traseul românesc al acestui pelerinaj, eu îndrăznesc să propun Valea Arieşului ca şi o posibilitate firească, fiind una dintre cele mai frumoase zone turistice din România, presărată cu localităţi destul de dese în care pelerinii să găsească adăpost, şi cu oameni de nădejde, care nu vor face ţara de ruşine.

Mai jos, câteva imagini ale Văii Arieşului în toate anotimpurile, sper să vă facă să-i acordaţi votul vostru.

Va doresc o iarnă ca-n poveşti!

Manuela Sanda Băcăoanu, o moaţă de pe Valea Arieşului

6 gânduri despre „Valea Arieşului vrea să fie Camino de Santiago

 1. Diana-Nicu Deac

  Daca va fi un pelerinaj pe valea Ariesului va fi Camino de Avram, Avram IANCU.Din pacate pasul urmator e ca va fi atacat de toti cei cu ,,politicaly corectnes”, ca ii suparam pe maghiari, germani si pe istoricii care minimizeaza istoria reala, pot aparea chiar acuzatii de nationalism pedepsite conform Legii 217/2015.

  Apreciază

  Răspunde
  1. manuelasanda Autor post

   Sa nu dramatizam. Noi intentionam sa inscriem Romania pe harta tarilor prin care trece Camino de Santiago, deci nu va fi Camino de Avram Iancu, doar daca se face un astfel de traseu de pelerinaj. In Spania, sunt sute de trasee de pelerinaj, care se mai si intersecteaza uneori, dar n-am auzit sa se fi iscat vreo cearta intre pelerinii de pe trasee diferite. iar politicul nu l-am simtit nicaieri, acolo.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s